05.02.2015 р. у Дружківському професійному ліцеї у групі 11/12 (І - й курс) відбувся відкритий урок з англійської мови на тему: "Приготування страв за рецептами". Урок підготувала і провела вчитель англійської мови Колєватова О.А.
Мета уроку:
Освітня: забезпечити засвоєння лексичного матеріалу через використання комп’ютерних технологій; навчити учнів складати рецепти.
Практична: формувати навички вживання нових лексичних одиниць; розвивати навички аудіювання, читання й усного мовлення; розвивати вміння письмово передавати інформацію відповідно до ситуації спілкування.
Розвивальна: розвивати культуру спілкування й мовленнєву реакцію учнів.
Виховна : виховувати правильне ставлення до їжі; виховувати зацікавленість у розширенні своїх знань щодо кулінарних традицій; виховувати позитивне ставлення до іноземної мови, вчити уважності та організованості; виховувати культуру ведення розмови.
Поставленої мети було досягнуто за допомогою використання інтерактивних методів навчання. На уроці було використано ТЗН (проектор, комп'ютер). Діти активно працювали на місцях та біля дошки, а також з комп'ютером (прислів'я, "відгадай, якій страві належить рецепт").
|