Четвер, 18.04.2024, 12:45
Вітаю Вас Гість | RSS


Державний навчальний заклад 
"Дружківський професійний ліцей"

Статистика

Головна » 2016 » Травень » 31 » У ДНЗ «Дружківський професійний ліцей» відбулося засідання регіональної методичної секції викладачів фізичної культури
09:21
У ДНЗ «Дружківський професійний ліцей» відбулося засідання регіональної методичної секції викладачів фізичної культури

                30 травня 2016 року згідно з річним планом роботи НМЦ ПТО у Донецькій області проведено регіональний семінар викладачів фізичної культури на базі ДНЗ «Дружківський професійний ліцей». Учасники семінару прийняли участь в обговоренні теми «Правила безпеки під час проведення занять з предмету «Фізична культура».

 

 

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Людмила Пометун, в.о. директора ДНЗ «Дружківський професійний ліцей», яка розповіла про педагогічний колектив та його досягнення за останні роки.

Методист НМЦ ПТО у Донецькій області Любов Миколаївна Сокол розпочала семінар з переліку нормативно – правової бази з безпеки життєдіяльності у кабінеті фізичної культури та надала методичні рекомендації щодо організації та проведення інструктажів під час проведення занять з предмету «Фізична культура»

Своїм досвідом роботи поділився викладач фізичної культури Білецького професійного ліцею Богдан Леонович Заяц, який розповів про види і порядок інструктажів для учнів ПТНЗ.

З доповіддю «Профілактика травматизму на уроках фізичної культури в ПТНЗ» виступив викладач фізичної культури Соледарського професійного ліцею Гайворонський Віталій Сергійович.

Викладач фізичної культури Костянтинівського вищого професійного ліцею Трунов Дмитро Володимирович в своїй доповіді приділив велику увагу медико-педагогічному контролю за фізичним вихованням учнів ПТНЗ.

Зі змістовною і цікавою доповіддю виступила Проценко Олеся Анатоліївна, викладач фізичної культури Дзержинського професійного ліцею, яка розкрила тему травматизму на уроках фізичної культури та зупинилася на питанні щодо його профілактики.

Любов Миколаївна Сокол підбила підсумки засідання й повідомила про перспективи спільної роботи НМЦ ПТО та регіональної секції викладачів фізичної культури. Учасники висловили щиру вдячність організаторам заходу й керівництву ДНЗ «Дружківський професійний ліцей» за створення доброзичливої та затишної атмосфери.

Переглядів: 450 | Додав: ДПЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024