П'ятниця, 29.03.2024, 02:45
Вітаю Вас Гість | RSS


Державний навчальний заклад 
"Дружківський професійний ліцей"

Статистика

Головна » 2017 » Лютий » 27 » «Педагогічна майстерня» викладачів хімії у Донецькій області
18:28
«Педагогічна майстерня» викладачів хімії у Донецькій області

24 лютого 2017 року в ДНЗ «Дружківський професійний ліцей» адміністрація та викладачі гостинно зустрічали учасників заходу. В.о. директора Людмила Григорівна Пометун представила присутнім візитну картку навчального закладу і побажала творчих успіхів, натхнення та плідної праці. Відкрила «Педагогічну майстерню» профільний методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області – Ольга Володимирівна Пустовгарова, яка коротко нагадала важливість продуктивної роботи викладачів протягом усього міжатестаційного періоду, ознайомила учасників з планом проведення заходу, запропонувала присутнім активно долучатися до обговорення заходу, ділитися особистим досвідом. З творчим портретом викладача хімії Дунаєвської Галини Вікторівни виступила методист ліцею Тетяна Юріївна Єрмілова . Викладач хімії ДНЗ «Дружківський професійний ліцей» Галина Вікторівна Дунаєвська провела відкритий урок на тему: «Поняття про лікарські препарати». З перших хвилин уроку викладач та учні поринули в цікаву роботу:

  • учні, об’єднавшись у групи, захищали свої довгострокові проекти на тему «Аерозолі та їх використання»;
  • виконували практичні дослідження, демонструючи способи інгаляції та використання небулайзера (інгалятора);
  • взяли участь у хімічній вікторині «Заморочки з «Чорної скриньки».

На декілька хвилин присутні та учні опинилися в атмосфері лікарняного закладу. Упродовж уроку учні достатньо були завантажені роботою і в результаті отримали радісне відчуття успіху та власної гідності, яке висловили на етапі рефлексії.

Продовжуючи пошук складових педагогічної майстерності, викладачі поділилися досвідом підвищення рівня знань учнів, прищеплення зацікавленості до предмета, представили проектну технологію та поділилися своїм досвідом організації пошуково-дослідницької діяльності учнів.

Підбиваючи підсумки заходу, викладачі хімії, біології та географії висловили свою оцінку словами видатного українського педагога-науковця Івана Підласого: «Сутність педагогічної майстерності – це своєрідний сплав особистої культури, знань і кругозору вчителя, його всебічної теоретичної підготовки з досконалим володінням прийомами навчання і виховання, педагогічною технікою і передовим досвідом».

       

Переглядів: 453 | Додав: ДПЛ | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024